Gastenboek Massage Coaching Deventer Heerde - Massage Ontspanning Deventer Heerde

Massage Ontspanning Deventer
Heerde
Massage Ontspanning Deventer Heerde
Ga naar de inhoud

Gastenboek - ervaringen
Schrijf hier in het gastenboek uw recensie voor de website en natuurlijk voor de (h)eerlijke Wellness Ontspanningsmassage. Klik op "Schrijf een recensie". Vul uw naam, e-mailadres, uw stem en het bericht in. Klik op "Ik ben geen robot" (anti spam) en klik op "Verstuur". Voor meer recensies kijk ook even op mijn Facebook pagina : Massage Ontspanning Deventer

Hartelijk dank voor uw reactie!
5.0 / 5
124 beoordelingen
117
2
0
0
0
henri schoppers
12 sep 2023
Zojuist van een heerlijke ontspannen massage genoten. Gerard weet duidelijk waar hij mee bezig is. Hij neemt alle tijd voor je en is vakkundig. Heb 1,5 uur in volledige ontspanning doorgebracht.
volgende afspraak reeds afgesproken
Suus
30 aug 2023
Wat een top massage en wat een ontzettend fijne, rustige maar zeer deskundige man die Gerard! Ik ben gister geweest en ik was best beetje gespannen( was voor mij voor het eerst zon losse massage) maar ik vond het heerlijk!! Bedankt Gerard en ik kom zeker nog weer terug!:)
Daisy
18 jul 2023
Ik had van mijn man een ontspanningsmassage van 2 uur cadeau gekregen bij Gerard. En wat een cadeau was dit! De massage was erg ontspannend. Waarbij ik normaal moeite heb met ontspannen, lukte dit nu wel! Na de massage voelde ik mij helemaal zen. Gerard neemt echt de tijd voor je. Gerard is een vriendelijke, rustige, respectvolle man met passie voor zijn vak. Ik raad iedereen een massage bij Gerard aan! En ik zelf kom zeker terug!
Marieke
06 jul 2023
Gerard is vriendelijk en heeft een rustige benadering. De massage was fijn en ontspannend! Hij vroeg waar hij zijn aandacht vooral op mocht richten, wat ik prettig vond omdat dit niet gebruikelijk is. Nu is mijn rug toch net iets losser gemaakt. Verder was het een prettige schone ruimte.
Henrike
30 jun 2023
Gisteravond heb ik een ontzettend fijne massage mogen beleven. Ik had last van mijn nek en schouders en naast dat de massage ontzettend ontspannend was, was de massage ook stevig en voelden mijn nek en schouders direct een stuk losser en had ik er geen last meer van!
Gerard is bovendien een ontzettend hartelijke, rustige man. Ik kan het iedereen aanraden om bij Gerard een massage te boeken!
Erwin Velthuis
21 apr 2023
Zojuist een heerlijke ontspannen massage genoten. Gerard weet duidelijk waar hij mee bezig is. Hij neemt alle tijd voor je is respectvol en vakkundig. Heb 1,5 uur in volledige ontspanning doorgebracht.
Alisa Hergaarden
03 apr 2023
Dag,
Afgelopen vrijdag heb ik een massage bij je mogen ondergaan.
Ik heb me prettig gevoeld, je bent respectvol en hebt rust.
Ben heerlijk ontspannen weer naar huis toe gegaan, je hebt er een klant bij!
Groeten Alisa
Diana Prins van Lohuizen
29 maa 2023
Het was een heerlijke ontspannen massage met een rustige,respectvolle benadering. Zeker voor herhaling vatbaar.
Gerard van S.
20 jan 2023
In januari 2023 voor de eerste keer bij Gerard een massage van 1,5 uur gehad.
Wát een cadeau, inderdaad.
Liggend op de tafel ervaar je een ontspanning, waarvan je zou willen dat die oneindig duurt.
Voor herhaling vatbaar? Zeker weten!
Liesbeth
11 okt 2022
Vanmiddag voor de eerste keer bij Gerard geweest voor een 1,5 uur ontspanningsmassage. Nette masseur met een nette praktijk. De communicatie vooraf verliep goed en Gerard is duidelijk en zorgvuldig in het maken van afspraken over de tijd en over de massage en daar houd ik van. En hij besteedt aandacht aan zijn klanten. En bovenal: tijdens de massage weet Gerard precies wat fijn is. De massage duurde inderdaad 1,5 uur. Deze masseur is zeker aan te bevelen. Ik heb genoten van een heerlijke massage en dit zal beslist niet de laatste keer zijn!
Linda
15 jul 2022
Een maand geleden voor de eerste keer bij Gerard een massage van 1,5 uur gehad. Wat een cadeautje!
Binnen no time voelde ik me op mijn gemak bij Gerard en zijn behandeling gaf een diepe ontspanning (leidde zelfs tot tranen, zo wist hij mij te raken).
Kernwoorden: rust, respectvol, aandachtig, vakkundig en prettig in de omgang.
Absoluut voor herhaling vatbaar 😃
Renate Schouten
14 jul 2022
Vandaag heerlijk genoten van een ontspannende massage! Zal vast niet de laatste keer zijn!
Lianne
21 mei 2022
Afgelopen woensdag een ontspanningsmassage van 1,5 uur geboekt voor de eerste x bij Gerard. De communicatie vooraf en ontvangst verliep prettig en duidelijk.
De massage was bijzonder prettig, ontspannen en kundig gedaan. Het geeft een diepe ontspanning in je lichaam en daardoor gaat nieuwe energie stromen. Ik voelde mij safe bij Gerard, ook belangrijk om te weten als vrouw.
Vond het erg fijn en zeker voor herhaling vatbaar!
Jos
18 mei 2022
Inmiddels al een aantal hele fijne ontspannens massage gehad van Gerard.
Er is persoonlijke aandacht en er is een ontspannen sfeer.
De ruimte is schoon en de tafel ligt heerlijk.
En meest belangrijk, de massage is erg ontspannen zodat je echt even tot rust kan komen.
Dianne
19 maa 2022
Afgelopen week een hele fijne massage gehad.
Vooraf vond ik het heel spannend maar de ruimte en vooral de rust en het vertrouwen maakte het tot een zeer prettige ervaring
Dankbaar en kom zeker terug!
Manon Kersten
03 maa 2022
Na het lezen van de recensies een afspraak gemaakt bij Gerard. De massage was zeer prettig en ontspannen, maar ook kundig. Gerard weet wat hij doet. Gerard is zeer vriendelijk en straalt heel veel rust uit. De massageruimte was ontzettend schoon en straalde wederom ook rust uit. Ik heb direct mijn volgende massages weer geboekt bij Gerard.
Janneke vd Linden
20 jan 2022
Na het lezen van recensies heb ook ik een afspraak gemaakt. Het was een prettige kennismaking, de massage was een fijne ervaring. Gerard is vriendelijk, netjes en vakbekwaam en de praktijkruimte is keurig en schoon. Er komt zeker een vervolgafspraak.
Pieter Versluys
16 dec 2021
Vooraf heldere en snelle communicatie. Een goede ontvangst met aandacht. Een ontspannen behandeling. De hele dag nagenieten. 5-sterren dus.
Ria van Norel
29 okt 2021
Ik kon niet op of neer vanwege rugpijn.
Even een behandeling van Gerard en ik was weer pijn vrij. Deze masseur heeft gouden handjes!!
Elaise van tongeren
10 okt 2021
Vandaag voor het eerst hierheen geweest. Ik was in het begin heel gespannen en verkrampt. Ik heb toen een ontspanningsmassage gekregen van een uur. Ik moet zeggen ik was klaar en de pijn wat ik had waren stukken minder geworden. Ik ga zeker terug komen. Het is dichtbij de deur en ik had een goeie klik met de masseur ! Super bedankt en tot snel !
1 2 ... Volgende


Massage Ontspanning Deventer
Frederik van Badenstraat 11, 7415 VZ Deventer
Gerard van Heck, Tel. 0629568809
deventer@massageontspanningdeventer.nl

Openingstijden Deventer:
Maandag, Vrijdag: 13.00 uur tot 15.00 uur
Dinsdag, Donderdag: 13.00 uur tot 20.30 uur
Woensdag: Gesloten


Massage Ontspanning Heerde
Zuppeldseweg 47, 8181 NE Heerde
Gerard van Heck, Tel. 0629568809
heerde@massageontspanningdeventer.nl

Openingstijden Heerde:
Maandag t/m Vrijdag: 11.00 uur tot 20.30 uur
© Gerard van Heck, Massage Ontspanning Deventer Heerde, 0629568809
Terug naar de inhoud